Vă invităm să vizitați ROMTHERM, cea mai importantă expoziție pentru instalații, echipamente de încălzire, răcire și condiționare a aerului!

Pe întreaga perioada a expoziției, veți putea asista la prezentări și demonstrații ale tehnologiilor și inovațiilor propuse de către firmele participante dar și de către principalele instituții din domeniu. Veți avea ocazia să incheiați contracte, să semnați parteneriate, să achizitionați direct produsele expuse și să participați la conferințele informative, demonstrațiile și celelalte evenimente organizate.

In ofertele companiilor expozante, veți regăsi: instalații de alimentare cu apă, sanitare și canalizare, instalații de alimentare cu gaze, instalații tehnologice, termice, de încălzire, de ventilare, climatizare și frigorifice, dar și produse și instalații cu rol în securitatea la incendiu.

ROMTHEM se va desfășura în intervalul 02-05 aprilie 2020, în aceeași perioadă cu: CONSTRUCT-AMBIENT EXPO – Târg internațional de tehnologii, echipamente, utilaje și materiale pentru construcții, amenajări interioare și exterioare, decorațiuni și piscine, MOBILA EXPO– Târg de mobilă cu vânzare, MODEXPO I – Expoziție internațională de țesături textile, îmbrăcăminte, pielărie, blănărie, încalțăminte și marochinerie, accesorii, EXPO FLOWERS & GARDEN – Expoziție Internațională de flori, amenajări peisagistice, horticultură și grădinărit, și ANTIQUE MARKET – Târg de obiecte de artă și Antichități.

Program de vizitare

02-04 aprilie 2020, interval orar 10.00-18.00

05 aprilie 2020, interval orar 10.00-16.00

Bilet intrare adulti si studenti: 20 lei/zi

Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilitati si persoanele institutionalizate beneficiaza de intrare gratuita

Acces pietonal: Portile A si B

Acces auto: Parcare B, C si D

Parcare: 5 RON/ora

Accesul grupurilor de elevi / studenti de la institutiile de invatamant avand ca profil tematica targului / expozitiei, se face exclusiv pe baza invitatiei de specialist. In acest scop, cadrul didactic care va insoti grupul este rugat sa transmita solicitarea cu cel putin 7 zile inainte de deschiderea evenimentului, la adresa de e-mail specialist@romexpo.ro.

ro_RORO