EVENIMENTE CONEXE

Conferința FGAS 3.0: Legislație, Inovație și Dezvoltare Profesională

FGAS 3.0: Legislație, Tehnologie și Dezvoltare Profesională

Data desfășurării: 15 martie 2024

Locația: Sala Madgearu, Romexpo

Ora evenimentului: 15:00-18:00

Conferința „FGAS 3.0: Legislație, Inovație și Dezvoltare Profesională, un eveniment de referință pentru profesioniștii din domeniul refrigerării, marchează un pas important în direcția unei industrii a refrigerării mai sustenabile și inovatoare, abordând subiecte de actualitate precum noua legislație FGAS, dezvoltările tehnologice emergente și integrarea hidrogenului în contextul standardizării și calificării profesionale. Acest eveniment, desfășurat în cadrul ROMTHERM la București, aduce împreună un spectru larg de profesioniști din domeniu: de la experți în tehnologie și sustenabilitate, la pionieri în utilizarea hidrogenului și factori de decizie, oferind o platformă unică pentru schimbul de cunoștințe și experiențe.

Obiectivele conferinței

Conferința își propune să evidențieze cele mai recente schimbări în legislația FGAS, să exploreze tehnologiile revoluționare în refrigerare și să pună accent pe rolul hidrogenului în viitorul energeticii și al standardelor de calificare profesională. Prin reunirea liderilor de opinie și a specialiștilor, evenimentul aspiră să stimuleze inovația, să promoveze practici sustenabile și să faciliteze adoptarea de standarde noi în calificarea profesională, esențiale pentru progresul sectorului.

Structura conferinței

Conferința este organizată în trei sesiuni principale:

Legislație: Prezentarea detaliată a noilor reglementări FGAS, cu discuții pe marginea impactului acestora asupra industriei și ghiduri pentru conformare.

Speaker: Mr. Stepan Stojanov, AREA Board member and Secretary General of Czech Association of Refrigeration and Air-Conditioning Companies (SCHKT), Czech Republic.

Inovație: Explorarea ultimelor inovații în tehnologiile de refrigerare, inclusiv potențialul transformațional al alternativelor ecologice și eficiența energetică.

Speaker: Mr. Kochar Mstoian, Corporate Sales Trader Chemicals Import & Export Vertis Environment Finance, Bruxelles

Standardizare pe hidrogen și calificare profesională: Focalizare pe integrarea hidrogenului în industria energetică și refrigerare, discutând despre necesitatea standardelor de calificare profesională adaptate noilor tehnologii și combustibili.

Speaker: Emil Iakabos, Director Executiv al Asociației Inginerilor de Instalații din România-Filiala Valahia și Director General al East European Business Center (EEBC), România

Pentru înscrieri: 0763 777 222, info@afgas.ro/office@afgas.ro

ro_RORO