Va invitam la Romtherm, Expozitia internationala pentru instalatii, echipamente de incalzire, racire si de conditionare a aerului, care va avea loc intre 02-05 aprilie 2020.

ROMTHERM se va desfasura in  2020 intr-unul din cele mai moderne spatii expozitionale ale Romexpo – Pavilionul B2! Avand un design inovator, pavilionul B2 este locul ideal pentru gazduirea targurilor si expozitiilor de talie internationala.

Pe intreaga perioada a expozitiei, veti putea asista la prezentari si demonstratii ale tehnologiilor si inovatiilor propuse de catre firmele participante dar si de catre principalele institutii din domeniu.Veti avea ocazia sa incheiati contracte, sa semnati parteneriate, sa achizitionati direct produsele expuse si sa participati la conferintele informative, demonstratiile si celelalte evenimente organizate.

 

In ofertele companiilor expozante, veti regasi: instalatii de alimentare cu apa, sanitare si canalizare, instalatii de alimentare cu gaze, instalatii tehnologice, termice, de incalzire, de ventilare, climatizare si frigorifice, dar si produse si instalatii cu rol in securitatea la incendiu.

ROMTHEM se va desfasura in intervalul 02-05 aprilie 2020, in aceeasi perioada cu: CONSTRUCT-AMBIENT EXPO – Targ intermational de tehnologii, echipamente, utilaje si materiale pentru constructii, amenajari interioare si exterioare, decoratiuni si piscine, MOBILA EXPO– Targ de mobila cu vanzare, MODEXPO I – Expozitie internationala de tesaturi textile, imbracaminte, pielarie, blanarie, incaltaminte si marochinerie, accesorii, EXPO FLOWERS & GARDEN – Expozitie Internationala de flori, amenajari peisagistice, horticultura si gradinarit, si ANTIQUE MARKET – Targ de obiecte de arta si Antichitati.

Retrospectiva editiei din 2019:

  • 61 de firme expozante
  • 2000 mp suprafata expozitionala
  • 16.000 vizitatori: specialisti si public larg
  • 11 tari participante: Austria, Bulgaria, Croatia, Grecia, Italia, Republica Ceha, Romania, Serbia, Turcia, Ucraina si Ungaria

In perioada 14-17 martie 2019 alaturi de Romtherm s-au desfasurat Construct-Ambient Expo, Mobila Expo, Expo Flowers & Garden, Modexpo I, si Antique Market s-au reunit un numar de peste 400 firme expozante pe o suprafata de 12.517 mp din 25 de tari participante: Austria, Belarus, Bulgaria, China, Croatia, Egipt, Federatia Rusa, Germania, Grecia, Hong Kong, Italia, Marea Britanie, Moldova, Olanda, Polonia, Portugalia, Republica Ceha, Romania, Serbia, Slovenia, Spania, Suedia, Turcia, Ucraina, Ungaria.

Program vizitare:

02-04 aprilie 2020, interval orar 10.00-18.00

05 aprilie 2020, interval orar 10.00-16.00

Bilet intrare adulti si studenti: 20 lei/zi

Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilitati si persoanele institutionalizate beneficiaza de intrare gratuita

Parcare:  5 lei/ora

Accesul grupurilor de elevi / studenti de la institutiile de invatamant avand ca profil tematica targului / expozitiei, se face exclusiv pe baza invitatiei de specialist. In acest scop, cadrul didactic care va insoti grupul este rugat sa transmita solicitarea cu cel putin 7 zile inainte de deschiderea evenimentului, la adresa de e-mail specialist@romexpo.ro.