Va invitam la Romtherm, Expozitia internationala pentru instalatii, echipamente de incalzire, racire si de conditionare a aerului, care va avea loc intre 14-17 martie 2019.

ROMTHERM se va desfasura in  2019 intr-unul din cele mai moderne spatii expozitionale ale Romexpo – Pavilionul B2! Avand un design inovator, pavilionul B2 este locul ideal pentru gazduirea targurilor si expozitiilor de talie internationala

ROMTHERM se va desfasura in 2019 intr-unul din cele mai moderne spatii expozitionale ale Romexpo – Pavilionul B2! Avand un design inovator, pavilionul B2 este locul ideal pentru gazduirea targurilor si expozitiilor de talie internationala

Pe intreaga perioada a expozitiei, veti putea asista la prezentari si demonstratii ale tehnologiilor si inovatiilor propuse de catre firmele participante dar si de catre principalele institutii din domeniu.Veti avea ocazia sa incheiati contracte, sa semnati parteneriate, sa achizitionati direct produsele expuse si sa participati la conferintele informative, demonstratiile si celelalte evenimente organizate.

In ofertele companiilor expozante, veti regasi: instalatii de alimentare cu apa, sanitare si canalizare, instalatii de alimentare cu gaze, instalatii tehnologice, termice, de incalzire, de ventilare, climatizare si frigorifice, dar si produse si instalatii cu rol in securitatea la incendiu.

ROMTHEM se va desfasura in intervalul 14-17 martie 2019, in aceeasi perioada cu: CONSTRUCT-AMBIENT EXPO – Targ intermational de tehnologii, echipamente, utilaje si materiale pentru constructii, amenajari interioare si exterioare, decoratiuni si piscine, MOBILA EXPO– Targ de mobila cu vanzare, MODEXPO I – Expozitie internationala de tesaturi textile, imbracaminte, pielarie, blanarie, incaltaminte si marochinerie, accesorii, EXPO FLOWERS & GARDEN – Expozitie Internationala de flori, amenajari peisagistice, horticultura si gradinarit, si ANTIQUE MARKET – Targ de obiecte de arta si Antichitati.

Retrospectiva targurilor din perioada 8-11 martie 2018:

  • 442 firme expozante
  • 820 suprafata expozitionala
  • 16.600 vizitatori
  • 24 tari participante

Mai multe informatii: click aici

Program vizitare:

14-16 martie 2019, interval orar 10.00-18.00

17 martie 2019, interval orar 10.00-16.00

 

Bilet intrare adulti si studenti: 20 lei/zi

Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilitati si persoanele institutionalizate beneficiaza de intrare gratuita

Parcare:  5 lei/ora

Accesul grupurilor de elevi / studenti de la institutiile de invatamant avand ca profil tematica targului / expozitiei, se face exclusiv pe baza invitatiei de specialist. In acest scop, cadrul didactic care va insoti grupul este rugat sa transmita solicitarea cu cel putin 7 zile inainte de deschiderea evenimentului, la adresa de e-mail specialist@romexpo.ro.