DE CE SĂ FII EXPOZANT?

Participați la ROMTHERM, cea mai importantă expoziție pentru instalații, echipamente de încălzire, răcire și condiționare a aerului!

ROMTHERM reprezintă platforma ideală atât pentru prezentarea produselor și serviciilor din domeniu, cât și pentru facilitarea întâlnirilor directe dintre consultanți, contractori și utilizatorii finali ce provin din: retail, sectorul public, comercial sau industrial.

Ca în fiecare an, Romtherm a prilejuit întâlnirea celor mai importante firme care produc, distribuie și importă branduri de renume mondial, sisteme performante, elemente de ultimă generație și tehnologii nou introduse pe piață.

Romtherm, Expoziția internațională pentru instalații, echipamente de încălzire, răcire și de condiționare a aerului, va avea loc între  2 și 5 aprilie 2020, în aceeași perioadă cu: CONSTRUCT-AMBIENT EXPO – Târg internațional de tehnologii, echipamente, utilaje și materiale pentru construcții, amenajări interioare și exterioare, decorațiuni și piscine, MOBILA EXPO – Târg de mobilă cu vânzare, MODEXPO I – Expoziție internațională de țesături textile, îmbrăcăminte, pielărie, blănărie, încălțăminte și marochinerie, accesorii, EXPO FLOWERS & GARDEN – Expoziție Internațională de flori, amenajări peisagistice, horticultură și grădinărit, si ANTIQUE MARKET – Târg de obiecte de artă și Antichități.

Beneficiile participării la ROMTHERM:

 • Vor participa marii producători, care vor prezenta tendințele naționale și internaționale prin lansări de noi produse, echipamente și instalații. Vino să-i cunoști!
 • Ai întregul lanț valoric într-un singur loc – De la producători, până la furnizori și clientul final, întregul lanț valoric al acestei industrii va fi reprezentat timp de 4 zile la Romexpo. Nu rata această oportunitate!
 • Vizitatori profesioniști relevanți – Atât expozanții cât și vizitatorii importanți din această industrie pot deveni clienții tăi. Dă-le ocazia să te cunoască!
 • Echipamente și instalații de încalzire, răcire și condiționare a aerului – Spectrul larg de produse expuse într-un singur loc, o gamă variată de echipamente și instalații prezentate în direct în fața factorilor de decizie și a specialiștilor; toate acestea în cele 4 zile de evenimente. Oferă-ți un schimb de experiență!
 • Evenimente conexe – Conferințele și seminariile nu vor lipsi. Participă și tu!

In perioada 14-17 aprilie 2019 alaturi de Romtherm s-au desfasurat Construct-Ambient Expo, Mobila Expo, Expo Flowers & Garden, Modexpo I, si Antique Market s-au reunit un numar de peste 400 firme expozante pe o suprafata de  12.517 mp din 25 de tari participante: Austria, Belarus, Bulgaria, China, Croatia, Egipt, Federatia Rusa, Germania, Grecia, Hong Kong, Italia, Marea Britanie, Moldova, Olanda, Polonia, Portugalia, Republica Ceha, Romania, Serbia, Slovenia, Spania, Suedia, Turcia, Ucraina, Ungaria.

Informații utile pentru expozanți:

Incepand cu data de 28 martie 2020 expozantii sunt asteptati la Dispecerat (in Pavilionul B3) pentru ridicarea ecusoanelor si notei de acces.

Din data de 2 aprilie 2020, incepand cu ora 10.00 expozantii vor avea acces in pavilion pe baza de ecuson.

Nota de acces va fi solicitat la stand de catre seful de pavilion.

Perioada de amenajare (28 martie – 1 aprilie 2020)

 • 03-01.04.2020, interval orar 08.00-20.00, poarta E (Bulevardul Poligrafiei) – accesul pentru amenajarea proprie sau cu terti a standurilor
 • 03-01.04.2020, interval orar 08.00-20.00, poarta E (Bulevardul Poligrafiei) – accesul pentru amenajarea standurilor construite cu Romexpo

Perioada de desfasurare (2-5 aprilie 2020)

 • 2-4 aprilie 2020, interval orar 10.00-18.00 – prezenta obligatorie la stand
 • 5 aprilie 2020, interval orar 10.00-16.00 – prezenta obligatorie la stand
 • Accesul expozantilor in aceasta perioada se face pe la poarta E din Bulevardul Poligrafiei in baza cardului de parcare
 • Pentru aprovizionarea standurilor accesul se face in perioada 2-4 aprilie 2020, interval orar 18.00-18.30

Perioada de dezafectare (5-7 aprilie 2020)

 • 5 aprilie 2020, interval orar 16.00-20.00, acces Poarta E – Bulevardul Poligrafiei
 • 6-7 aprilie 2020, interval orar 08.00-20.00, acces Poarta E – Bulevardul Poligrafiei

Formulare de participare: click aici

ro_RORO