Vizitatori

Va invitam la Romtherm, Expozitia internationala pentru instalatii, echipamente de incalzire, racire si de conditionare a aerului, care va avea loc intre 08-11 Martie 2018.

ROMTHERM se va desfasura in 2018 intr-unul din noile spatii expozitionale pe care Romexpo le-a inaugura in toamna anului 2017 – Pavilionul B2! Avand un design inovator, pavilionul B2 este locul ideal pentru gazduirea targurilor si expozitiilor de talie internationala


ROMTHERM reprezinta platforma ideala atat pentru prezentarea produselor si serviciilor din domeniu, cat si pentru facilitarea intalnirilor directe dintre consultanti, contractori si utilizatorii finali ce provin din: retail, sectorul public, comercial sau industrial.

Pe intreaga perioada a expozitiei, publicul vizitator va putea asista la prezentari si demonstratii ale tehnologiilor si inovatiilor propuse de catre firmele participante dar si de catre principalele institutii din domeniu.

Veti avea ocazia sa incheiati contracte, sa semnati parteneriate, sa achizitionati direct produsele expuse si sa participati la conferintele informative, demonstratiile si celelalte evenimente organizate.

In ofertele companiilor expozante, veti regasi: instalatii de alimentare cu apa, sanitare si canalizare, instalatii de alimentare cu gaze, instalatii tehnologice, termice, de incalzire, de ventilare, climatizare si frigorifice, dar si produse si instalatii cu rol in securitatea la incendiu.

ROMTHEM se va desfasura in data de 22-25 martie 2018, in aceeasi perioada cu: CONSTRUCT EXPO – Targ international de tehnologii,echipamente, utilaje si materiale pentru constructii, AMBIENT EXPO – Targ international de produse si sisteme pentru amenajari interioare si exterioare, decoratiuni, mobilier si piscine, ROMENVIROTEC – Expozitia internationala pentru tehnologii si echipamente de protectia mediului,EXPOENERGIE – Targ international de energie regenerabila, energie conventionala, echipamente si tehnologii pentru industria de petrol si gaze naturale, MOBILA EXPO – Targ de mobila cu vanzare, EXPO FLOWERS & GARDEN – Expozitie Internationala de flori, amenajari peisagistice, horticultura si gradinarit, si ANTIQUE MARKET – Targ de obiecte de arta si Antichitati.

romtherm in cifre

Program de vizitare:

08-10 martie 2018: intre 10.00-18.00

11 martie 2017: intre 10.00-16.00

Cum ajungeti la Romexpo?

Cu avionul

Centrul expozitional ROMEXPO se afla la 15 minute distanta de cel mai mare aeroport international din Romania, Henri Coanda si la 5 minute distanta de aeroportul international Baneasa.

Cu masina

Coordonatele noastre GPS sunt: 44.476234, 26.064972

Cu trenul

Centrul expozitional ROMEXPO se afla la 15 minute de Gara de Nord. Pentru detalii privind mersul trenurilor, accesati www.cfrcalatori.ro

Cu transportul public

Centrul expozitional ROMEXPO se afla la 15 minute distanta de statia de metrou Aviatorilor (click aici pentru harta).

Centrul expozitional ROMEXPO se afla la 5 minute distanta de statia de tramvai si autobuz Piata Presei Libere.

Bilet intrare adulti si studenti: 10 lei/zi

Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilitati si persoanele institutionalizate beneficiaza de intrare gratuita

Parcare: 3 RON/ora